Ga naar hoofdinhoud

Fred Sanders (D66) moet nog even wachten

22 januari 201454 second read

Wassenaar – Afgelopen maandag is oud-wethouder Henk de Greef benoemd tot raadslid. Ook oud-wethouder Fred Sanders zou worden geïnstalleerd alleen hij moet nog even geduld hebben.

Henk de Greef neemt de plek over van Bert Ooms die na 2 maanden besloot weer uit de raad te stappen. Hij besloot zijn eigen partij op te richten ‘Passie voor Wassenaar’. Met deze partij doet hij mee aan de gemeenteraadsverkiezingen die dit jaar gehouden worden. Doordat Mary-Jo van de Velde ontslag had genomen, nadat de gemeente instemde met de financiële vergoeding voor de betrokkenen van de seksrel. Verviel de plek in de raad weer aan D66. Oud-wethouder Fred Sanders zou afgelopen maandag net als Henk de Greef worden geïnstalleerd in de raad. Maar de ontslagbrief van Mary-Jo van de Velde blijkt nog geen officiële status te hebben omdat de brief verkeerd geadresseerd was. Doordat Mary-Jo van de Velde op vakantie is, is ze onbereikbaar voor de gemeente en kon het niet voor afgelopen maandag geregeld worden. Fred Sanders moet dus nog even geduld hebben en wordt wellicht aanstaande maandag benoemd tot raadslid.

Tags

D66Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top