Skip to content

The Fairy Queen met Nut Wassenaar

22 januari 20142 minute read

Wassenaar – Het Nut Wassenaar neemt u op verzoek mee naar Den Haag om deze bijzondere productie te kunnen beleven. U kunt kaarten reserveren voor de voorstelling met of zonder vervoer ernaar toe tot uiterlijk 7 februari a.s. via de website of het Nut boekingsformulier.

De Nationale Reisopera slaat voor deze productie de handen ineen met het Combattimento Consort en De Veenfabriek van regisseur Paul Koek. Met spanning wordt naar deze coproductie uitgekeken. Paul Koek is namelijk een van onze origineelste theatermakers. Zijn voorstellingen zijn nooit voorspelbaar en altijd verfrissend anders. Hij ziet “The Fairy Queen” voor zich als een “spektakel met veel kleur, veel kostuums en veel personages, waarin kwelgeest Puck wordt begeleid door een electronica-rockband.” Een knipoog naar onze moderne tijd in een opera van meer dan 300 jaar oud! Henry Purcell schreef deze opera in 1693 en het stuk werd in Londen de hit van het theaterseizoen van dat jaar. De componist baseerde zich op Shakespeare’s “A Midsummer Night’s Dream”. In deze tijdloze klassieker dwalen vier geliefden door het bos, waar zij door feeën betoverd raken. Purcell vulde het toneelstuk aan met sprankelende en sprookjesachtige muziek. De opera wordt in het Engels gezongen, Nederlands boventiteld.

Kaarten a € 36,50 p.p. voor leden, en € 39,50 p.p.voor introducés. Mocht u behoefte hebben aan vertrouwd vervoer vanaf uw voordeur in Wassenaar naar het theater en v.v. dan kunt u voor € 15,50 per persoon bijboeken. Lid worden kan ook op dezelfde manier als reserveren, via de website www.nutwassenaar.nl of door middel van het boekingsformulier dat bij het Cultuur Informatie Punt in de Bibliotheek van Wassenaar is te verkrijgen.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top