Skip to content

Wethouder Koşer Kaya leest voor

22 januari 201435 second read

Wassenaar – Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hen veel plezier. Daarom worden jaarlijks de Nationale Voorleesdagen georganiseerd. Dit jaar vindt de elfde editie van de Voorleesdagen plaats tussen 22 januari en 1 februari.

Het college van Wassenaar ondersteunt dit initiatief van harte. Daarom leest wethouder Fatma Koşer Kaya (Onderwijs) op donderdag 23 januari voor aan de kleuters van de St. Jan Baptistschool. Een vertegenwoordiger van uw reactie is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. De wethouder leest 20 minuten voor aan leerlingen uit groep 1 en vervolgens 20 minuten aan leerlingen uit groep 2. Dit gebeurt in de nieuwe bibliotheek van de school.

Datum: donderdag 23 januari
Adres: Basisschool St. Jan Baptist, Anemonenweg 7
Tijd: 8.45 uur

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top