Ga naar hoofdinhoud

Denktank als politieke partij met langetermijndoelen: Passie voor Wassenaar maakt het verschil

23 januari 201457 second read

Wassenaar – De nieuwe partij Passie voor Wassenaar, opgericht door Danielle Landesz en Jan van der Does de Willebois is gegroeid tot een werkelijke denktank van professionals. De partij kiest duidelijk voor een andere aanpak. Geen verkiezingsprogramma met populaire stellingen, maar duidelijke doelen met heldere onderbouwing, geformuleerd in “Visie 2030”.

Visie 2030 beschrijft de langetermijndoelen, vier raadsperioden verder: Hoe is het wonen werken en leven in Wassenaar in 2030? Geen verstedelijking, professioneel zorgbeleid, heldere politiek, verantwoordelijk financieel beleid en een bruisende gemeenschap waar niemand uit de boot valt.

Passie voor Wassenaar is divers. Twaalf professionals met verschillende expertise en vijf volwaardige jeugdleden. Met lijsttrekker dr. Bert Ooms bestaat de partij uit experts op de aandachtsgebieden gezondheid, zorg, welzijn, financiën, gouvernance, infrastructuur, onderwijs, cultuur en sport.

Het concept “denktank als politieke partij” levert helder en gewogen beleid. Waar andere partijen een denktank in de arm nemen voor advies, leveren wij zelf de nodige deskundigen om beschouwingen en de analyses te doen. In relatie tot de langetermijndoelen uit Visie 2030 kunnen dan de juiste beslissingen genomen worden. Communicatie met belanghebbenden is hierbij een intrinsieke drijfveer.

Passie voor Wassenaar maakt het verschil. Alle ingrediënten hiervoor zijn aanwezig.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top