Ga naar hoofdinhoud

Prijsuitreiking kerstbomenloterij 2014

23 januari 201439 second read

Wassenaar – Op woensdagmiddag 22 januari werden de winnende lotnummers van de kerstboominzameling in Raadhuis De Paauw bekend gemaakt. Wethouder Leendert de Lange (omgevingsbeheer) had de eer om de prijzen te overhandigen aan de gelukkige winnaars.

Iedereen die op Raadhuis De Paauw aanwezig was heeft een prijs gewonnen. “Met de kerstbomenloterij willen we kinderen stimuleren om hun bijdrage te leveren aan een schoon en opgeruimd Wassenaar. Per slot van rekening is iedereen zelf verantwoordelijk voor het netjes afvoeren van de kerstboom” aldus wethouder De Lange. “Het is mooi dat er dit jaar 200 kerstbomen meer zijn opgehaald dan het jaar ervoor.”

De eerste prijs, een fiets, ging dit jaar naar de elfjarige Rico Hoogweg. Er werden dit jaar in totaal 1109 bomen opgehaald. Een mooie prestatie! De bomen worden omgezet in compost of biomassa.

Tags

Wassenaar
Back To Top