Ga naar hoofdinhoud

Bijna 8500 handtekeningen voor heropening zaak Anass

24 januari 201450 second read

Wassenaar – Bijna 8500 mensen hebben de petitie op petities.nl ondertekend voor heropening van de zaak Anass. De handtekeningen worden waarschijnlijk 3 april 2014 aangeboden aan de Tweede Kamer.

Op 6 februari, precies een jaar nadat Anass verdween gaat de organisatie van de petitie een demonstratie houden in Den Haag. De demonstratie vind plaats op het Plein voor de Tweede Kamer.

Via de Facebook Community Anass Aouragh wordt opgeroepen om met zoveel mogelijk mensen de demonstratie bij te wonen. Op hun Facebook staat het volgende:

Wij willen gerechtigheid voor Anass Aouragh
De 13-jarige Anass is in februari 2013 dood gevonden in een bos in Wassenaar. Het Openbaar ministerie concludeerde dat er geen aanwijzingen waren voor een andere doodsoorzaak dan zelfmoord. Er zijn helaas volgens vele burgers en zijn familie te veel aanwijzingen dat het om een misdrijf gaat, daarom willen wij antwoorden en een heropening van de zaak. Wij zijn nu een online- en schriftelijke petitie gestart om de heropening te bevorderen. Ook is er een demonstratie en stille tocht op komst.

Tags

AnassWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top