Ga naar hoofdinhoud

Romantisch, klassiek concert in woonzorgcentrum Adegeest

25 januari 201441 second read

Wassenaar – Zondag 9 februari om 14.30 uur (zaal open vanaf 14.00 uur) verzorgen twee musici: altviolist Mikhail Zemtsov en pianist Javier Rameix een fraai klassiek recital tijdens een middagconcert in Florence woon-zorgcentrum Adegeest.

De Zeven Provinciën 68 te Voorschoten. Ditmaal voeren beide musici een romantisch programma uit met meesterwerken van Schumann, De Falla, Kugel, Kreisler, Chopin en Bizet. Het concert valt binnen de reeks ‘Geef Adegeest vleugels’ en is voor iedereen toegankelijk. De toegangsprijs bedraagt euro 7,50, bewoners van verzorgingshuis Adegeest betalen slechts euro 2,50 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie van Adegeest, Voorschoten, 070 754 43 33.

Zie ook www.florence-zorg.nl/adegeest

Programma

R. Schumann Fantasiestukken op. 73
M. De Falla 7 Canciones Populares Espanolas

Pauze

M. Kugel Prelude Ysaye (altviool solo)
F. Kreisler Recitativo en Scherzo Caprice (altviool solo)
F. Chopin Ballade n 1 (piano solo)
Bizet – Waxman- Kugel Carmen Fantasie

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top