Skip to content

PvdA presenteert het lokale verkiezingsprogramma voor Wassenaar

26 januari 20142 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag 25 januari was het op zaterdagmorgen rond 10.00 uur ‘s morgens al ongewoon druk in Cafe Rooie Cor. De lokale afdeling van de PvdA presenteerde daar het programma voor de Gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart a.s. De secretaris, Ad van Schie, overhandigde het door de ledenvergadering vastgestelde programma officieel aan de PvdA-lijsttrekker, Jan van Noort.

Centraal staat het thema SAMEN VOOR EEN SOCIAAL WASSENAAR, dit zegt eigenlijk al heel erg veel over de inhoud en de plaats.

Ondanks de sterke toename aan lokale deelnemers aan de komende verkiezingen is het Partij van de Arbeid programma bij uitstek gericht op de plaatselijke situatie, de volledige 11 pagina’s van het verkiezingsprogramma gaan over Wassenaar en daarnaast hebben alle kandidaten op de lijst zich al langere tijd of zelfs hun hele leven al ingezet voor Wassenaar.

De PvdA-lijsttrekker Jan van Noort had in zijn opening onder andere aandacht voor de afgelopen periode en gaf aan dat de PvdA in Wassenaar de afgelopen tijd al, maar ook de komende raadsperiode sterk de nadruk blijft leggen op het constructief samen met elkaar, zowel burgers als ambtenaren en politici, ervoor zorgen dat het beter gaat met Wassenaar. We mogen niet klagen met z’n allen, maar op onderdelen kan het altijd nog beter.

Tags

PvdAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top