Ga naar hoofdinhoud

Monopoly in speciale Fletcher editie

27 januari 20142 minute read

Wassenaar – Het alom bekende spel Monopoly is met een Monopoly Fletcher Hotels editie gekomen. De speciale variant van Monopoly heeft geen straten meer maar enkel Fletcher hotels. In samenwerking met Fletcher Hotels is het gehele spel, inclusief de kans en algemeen fonds kaarten, aangepast. Een collectors item waar er maar 1000 stuks van gemaakt zijn.

Word Hoteleigenaar of Hotelmagnaat
Een gelimiteerde editie waar dit keer geen straten worden gekocht en huizen of hotels op gebouwd maar nu worden er Fletcher hotels gekocht en hotelkamers of etages op gebouwd. De speler wordt nu geen straateigenaar maar hoteleigenaar. Ook de kans –en algemeen fonds kaarten zijn specifiek toegeschreven naar een hoteleigenaar en betaalt u met Fletcher geld. Onder de vele hotels in het spel bevinden zich bekende zoals Kasteel Erenstein, Paleis Stadhouderlijk hof en het nieuwe futuristische blauwe Fletcher Hotel Amsterdam langs de A2 snelweg. De Monopoly Fletcher Hotels editie is met slechts 1000 stuks gelimiteerd en uitsluitend verkrijgbaar via de website van de hotelketen.

Fletcher Hotels blijft doorgroeien
De Hollandse hotelketen Fletcher Hotels blijft gestaag doorgroeien. Vorig jaar werden er nog diverse gloednieuwe hotels geopend en werd afgelopen december nog Kasteel Moermond te Renesse toegevoegd aan de keten. Fletcher Hotels heeft 61 hotels en allemaal in Nederland, veel hotels van de keten bevinden zich langs de kust en in natuurgebieden.

Fletcher is recent voor de derde keer achter elkaar tot ‘Populairste hotelketen van Nederland’ uitgeroepen door Zoover. De populariteit wordt toegekend aan de populaire locaties en het zeer gunstig prijsniveau. De onderneming is door Deloitte uitgeroepen tot ‘Best Managed Company’ en heeft 2400 medewerkers.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top