Skip to content

Open huis Gezondheidscentrum Wassenaar

27 januari 20142 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 1 februari opent Gezondheidscentrum Wassenaar van 10.00 – 12.00 uur haar deuren voor bezoekers. Het zorgaanbod is vergroot, bezoekers zijn van harte welkom kennis te komen maken met meer dan 40 zorgverleners.

Tijdens het open huis kunnen bezoekers hun bloedsuiker en oogdruk laten meten, laten controleren of gebitsprotheses nog goed zitten, gesprekken aangaan met zorgverleners en naar muziek luisteren van Emilio Parrilla, een veelzijdig klarinet- en saxofoonspeler uit Spanje. Daarnaast kunnen bezoekers de sfeer proeven van het nieuwe gebouw, levensgrote prints van Wassenaarse landgoederen van fotograaf Jan van der Plas bekijken, een doorlopende presentatie over de schilder Paul Citroen zien en andere kunstwerken bewonderen.

In het nieuwe Gezondheidscentrum kunnen patiënten terecht voor eerste- en tweedelijnszorg. Dit betekent dat het centrum op één en hetzelfde adres toegang geeft tot huisartsen, tandarts en mondhygiëniste, maar ook tot bijvoorbeeld fysiotherapeuten, psycholoog en alle medisch specialismen van Bronovo. Het Bronovo-team is uitgebreid met radiologie, kaakchirurgie, een internist ouderengeneeskunde en casemanagers voor het nieuwe geheugenspreekuur. Daarnaast is er dagelijks een servicebalie van de apotheek geopend en zijn de openingstijden van het servicepunt voor bloedprikken verruimd.

Vanaf maart 2014 houden de kaakchirurgen van Bronovo spreekuur in het gezondheidscentrum. Zij werken volgens de laatste technieken en hebben de opleidingen Geneeskunde, Tandheelkunde en specialisatie Kaakchirurgie afgerond. Veel voorkomende behandelingen zijn het verwijderen van tanden en kiezen, het voorbereiden en plaatsen van implantaten en behandeling van kaakgewrichtsklachten.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top