Skip to content

Tri-Team vervolgt het Zorg en Zekerheidcircuit in Uithoorn

27 januari 20142 minute read

Wassenaar – Op zondag 26 januari hebben verschillende leden van het Tri-Team uit Wassenaar deelgenomen aan de hardloopwedstrijd in Uithoorn. Dit is de vierde wedstrijd uit het Zorg-en Zekerheidcircuit dat elke winter wordt georganiseerd door verschillende atletiekverenigingen uit de regio.

De omstandigheden waren prima omdat er weinig wind was en geen regen of sneeuw. Dat is de afgelopen jaren wel eens anders geweest. Het parcours van de wedstrijden komt, naar gelang de afstand, langs verschillende terreinen van de bloemenexporteurs en de bloemenkwekerijen uit de regio tussen Uithoorn en Amstelveen, niet bijzonder pittoresk maar het heeft ook z’n voordelen. Zoals loper Pieter zei: “Lekker lange rechte stukken zodat je goed in je ritme blijft”.

Er werden goede tijden gelopen waarbij op elke afstand wel een PR viel te noteren. Vermeldenswaardig was de tijd van Richard de Smit die met 39:46 op de 10 km weer flink wat van zijn vorige record wist af te halen. Op de 10 Engelse Mijlen heeft Tineke van Dijk haar PR weer scherper gesteld met 1:20:05.

Naast de 20 deelnemers van het Tri-Team waren er nog 13 andere Wassenaarders aan de start verschenen die meestreden om de eer en glorie van het resultaat. Hardlopen leeft in Wassenaar en je kunt er gemakkelijk aan meedoen. Het deelnemen aan wedstrijden hoort bij het trainen. Als het lukt om een goede tijd neer te zetten geeft dat een beloning voor de vele trainingsarbeid het positieve gevoel. Wassenaarders die mee willen doen kunnen elke dinsdag- en donderdagavond terecht om 19:00. We verzamelen dan bij het zwembad en lopen in verschillende groepen (naar gelang het niveau en de afstand) door Wassenaar en omgeving.

Heb je interesse? Je bent welkom om een maand mee te doen zonder verdere verplichtingen. Voor verdere informatie: www.tri-team.nl

Tags

WassenaarWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top