Ga naar hoofdinhoud

WZK JA1 wint weer overtuigend

27 januari 201441 second read

Wassenaar – Het talentvolle heren jeugdteam van WZK gaat steeds beter draaien. Dit keer werd het Haagse ZDHC getrakteerd op de grootste thuisnederlaag van het seizoen. Het werd 4-12 voor WZK in zwembad Overbosch.

De gehele wedstrijd was WZK oppermachtig. De overwinning is geen enkel moment in gevaar geweest. De periodestanden waren allemaal in het voordeel van WZK: 1-3,0-2,2-5 en 1-2. Spelverdeler Jason Everard was weer zoals gewoonlijk overal te vinden. Hij zwom de Hagenezen eruit en veroverde bal na bal. De verdedigers hadden geen vat op WZK-spits Joop Sassen. Hij had met maar liefst 7 treffers een groot aandeel in de Wassenaarse overwinning. De andere doelpuntenmakers waren: Rein Goedhart (2), Thomas van der Velde, Victor Verboog en Thijs de Jager. Ook Simon Wils, Tim Keyzer, Jelmer Constandse en Floris van Gogh hebben een puike partij polo gespeeld.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top