Skip to content

1 februari Film kijken, Enge plekken aangeven

28 januari 201441 second read

Wassenaar – Woont u al heel lang in Wassenaar en wilt u nog eens zien hoe het vroeger was? Woont u nog niet zolang in Wassenaar en bent u benieuwd hoe Wassenaar er vroeger uit zag? Dat kan op 1 februari in de Bibliotheek van Wassenaar.

Het CDA Wassenaar vertoont die dag de film ‘Wassenaar Toen en Nu’. U kunt van 12.00 uur tot 15.00 uur de filmzaal van de Bibliotheek inlopen om de film te zien.

Ook kunt u die dag tussen 12.00 uur en 15.00 uur aangeven waar plekken zijn in Wassenaar waar u zich niet veilig voelt, plekken waar u liever niet komt. We hebben een kaart bij ons waar u die plekken kunt aangeven. Voor die plekken zullen wij als CDA Wassenaar aandacht vragen aan het Gemeentebestuur.

We zien u graag op 1 februari in de Langstraat!

CDA Wassenaar

Tags

CDAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top