Ga naar hoofdinhoud

Organisatie van de acties stop de verspilling

28 januari 201446 second read

Wassenaar – Geachte, beste…. Afgelopen woensdag was er de druk bezochte bijeenkomst in paviljoen Zonnehof van boze burgers. Boos over de verspilling van gemeenschap geld, met de bekende druppel van 151.000 euro die als afkoopsom, zwijggeld aan de veroorzakers van z.g. seksrel wordt uitgekeerd.

Kwaad ook over het gebrek aan regie van de burgemeester, de incompetentie van lokale politici en de brutale terugkeer van twee van de betrokken bij dit schandaal die daarmee een volslagen gebrek aan respect voor de burgers toonden. Maar hoe nu verder? Wanneer er niet gezamenlijk actie wordt ondernomen, gebeurt er verder niets. Mag niet gebeuren. Bijgesloten een plan van aanpak; wie kan wat doen ? Aan welke normen zouden de politici moeten voldoen? Om dit te bespreken nodig ik u hierbij uit om op woensdag 5 februari weer om 19.00 uur bijeen te komen in het bekende paviljoen Zonnehof voor een vervolg bijeenkomst.

Met vriendelijke groeten,
Martin Schuitema
(hmp.schuitema@gmail.com)

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top