Skip to content

Mooie afsluiting “Mind District”

29 januari 20142 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag werd in het Dakota Theater in Den Haag de laatste voorstelling gedanst van MIND DISTRICT. Deze productie gechoreografeerd door de Wassenaarse Annalee Duppen en gedanst door het wedstrijdteam “The Project” (onderdeel van Sportvereniging Snel en Lenig) heeft veel lof ontvangen van het publiek.

ok de muziek, geproduceerd door de talentvolle Jurgen Lomp, werd veel besproken. In diverse theaters in Den Haag was de afgelopen weken deze show te zien. Met 4 uitverkochte shows en een publiek die helemaal meeging in het verhaal is dit een zeer geslaagd project geworden.
De dansvoorstelling is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over het verlies van een dierbare op een veel te jonge leeftijd. In dit geval een jong meisje die worstelt met de pijn en verdriet om haar vader die helaas de strijd tegen kanker heeft verloren. Dat is het verhaal van hoofdroldanseres Chrissy Wijfjes. Reuze knap hoe zij deze dans neer heeft kunnen zetten samen met haar teamgenoten Laura Cappetti, Emma Eltringham, Kirsten van Leusden, Lisa Pennock, Kelsey Nieuwenhuysen en Laura van Nierop. Ook knap van choreografe Annalee om het verhaal zo mooi te kunnen verwoorden in een dans die veel emoties oproept. Een dans waarbij het publiek die emoties zo intens kan voelen dat er menig brokje in de keel weggeslikt moest worden. Mooie choreografie, goede dansers en emotionele muziek maakt van deze show een onvergetelijke mooie herinnering. Hopelijk horen wij snel weer van Annalee Duppen en haar meiden van “The Project”.

Een deel van de kaartopbrengst wordt gedoneerd aan de Stichting Nationaal Fonds Tegen Kanker. Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door Balletschool Ypenburg, Sportvereniging Snel en Lenig en Fonds 1818.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top