Skip to content

New Age Badmintontoernooi 2014 komt eraan!

29 januari 20142 minute read

Wassenaar – Op 7, 8 en 9 februari 2014 organiseert badmintonclub Dynamo Sassem het jaarlijks terugkerende New Age Badmintontoernooi. Het toernooi draagt dit jaar de naam van de hoofdsponsor, accountantsbureau Accent uit Rijnsburg.

Aan het toernooi doen badmintonners van zes verschillende verenigingen uit de regio mee, te weten BC Hillegom, BIOS uit Noordwijk, BKN uit Noordwijkerhout, Bacluvo uit Voorhout, BC Wassenaar en BC Dynamo Sassem uit Sassenheim. Het toernooi wordt bij toerbeurt door een van deze verenigingen georganiseerd en dit jaar is het dus de beurt aan BC Dynamo Sassem.

In acht verschillende categorieën, van jeugd tot en met spelers die op een hoog niveau competitie spelen, wordt gestreden om de prijzen. Zowel in de heren- en damessingle als in de heren-, dames- en gemengd dubbel zijn prijzen te winnen.

Naast de individuele prijzen die er per onderdeel beschikbaar zijn, strijden de deelnemers ook om de felbegeerde verenigingsbeker. De vereniging die over het hele weekend gemeten het beste resultaat heeft behaald, mag deze wisselbeker een jaar lang in zijn prijzenkast tentoonstellen.

Maar hoewel de wedstrijden vaak op het scherpst van de snede worden gespeeld, staan gezelligheid en sportiviteit bij dit toernooi voorop. Het toernooi wordt op vrijdagavond van 19.00 tot 23.00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 23.00 uur en op zondag van 9.00 tot 18.00 uur gespeeld in sportcomplex De Wasbeek in Sassenheim. Wie zin heeft om een kijkje te komen nemen, is van harte welkom!

Tags

BadmintonWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top