Skip to content

VVD wil hoorzitting verkeersplan

30 januari 201450 second read

Wassenaar – Het verkeersplan voor het centrum van Wassenaar stond deze week op de agenda van de raadscommissie. Dit is een ingrijpend plan dat veel mensen aangaat maar waarbij niet iedereen betrokken is in de planvorming.

De VVD maakt zich zorgen over het verdwijnen van zo’n 22 parkeerplaatsen in het centrum, de toegankelijkheid van het dorp en het centrum en de bereikbaarheid van de winkels. Graag willen wij weten of deze zorgen ook leven bij de mensen die er wonen, winkelen en ondernemen.

De VVD Wassenaar heeft de andere raadsfracties daarom voorgesteld op zeer korte termijn gezamenlijk als gemeenteraad een hoorzitting/ inspraakavond te organiseren waarbij alle inwoners en ondernemers in het centrumgebied worden uitgenodigd om mee te praten en hun visie te geven. Daarna kan de gemeenteraad alle belangen afwegen en een goed besluit nemen.

Maandagavond is in de raadscommissie besloten deze avond op korte termijn te organiseren zodat alle Wassenaarders de gelegenheid krijgen hun visie over dit plan kenbaar te maken. De VVD hoopt dat velen zich laten horen.

Tags

VVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top