Skip to content

Wassenaar geïsoleerd tijdens Nuclear Security Summit

30 januari 201449 second read

Wassenaar – Op 24 en 25 maart vindt in Den Haag de Nuclear Security Summit (NSS) plaats. Door de benodigde veiligheids- en verkeersmaatregelen voor het verplaatsen van wereldleiders en hun delegaties worden diverse wegen afgesloten en ontstaat grote kans op lange files op de wegen.

Voor Wassenaar betekent dit dat de enige uitvalsweg naar buiten langs het Valkenburgse Meer en de Haagse Schouw is. Alle andere wegen en kruispunten van de N44 zullen worden afgesloten tijdens de top. Ook de N14 wordt in beide richtingen afgesloten. Het komt er dus op neer dat iedereen die Wassenaar in of uit wil via 1 weg moet, ook zal het openbaar vervoer niet kunnen rijden. Het is een groter probleem dan men nu denkt. Wij spraken dhr. Kroon van C1000 Mark Blaauw “Wij moeten ca 6/8 vrachtwagens per dag gaan omleiden of verplaatsen, en dat is alleen nog maar voor onze winkel”. Wij zijn benieuwd wat de gemeente aan deze situatie gaat doen. Voor alle afsluitingen kunt u hier een kijkje nemen.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top