Skip to content

1100 pakken DE koffie voor Voedselbank Wassenaar

31 januari 201447 second read

Wassenaar – Zo’n 41,5 miljoen Douwe Egberts punten zijn eind vorig jaar ingezameld door de Lionsclubs in Nederland. Daarmee is de actie, een in initiatief van de Voorburgse Lionsclub, een doorslaand succes geworden.

Voor iedere 500 punten zou Douwe Egberts 1 pak koffie doneren voor de Voedselbanken in de deelnemende gemeenten. De 83.000 pakken die op deze manier werden verdiend, werden door Douwe Egberts naar boven afgerond tot 100.000.

In Wassenaar werd ook met veel enthousiasme aan deze actie deelgenomen. Bij de inleverpunten van de Wassenaarse Krant, Gall & Gall (Stadhoudersplein), Groenteboer Thiry, Keurslagerij Groeneveld, Wijnwinkel Marius, de Herenwegschool en de Peuterspeelzaal Johan de Witt kwamen meer dan 500.000 punten binnen. Gevolg daarvan was dat de Voedselbank Wassenaar het bericht kreeg dat er donderdag 30 januari 1100 pakken koffie bij haar uitdeelpunt gebouw Sion van de Jozefkerk, zouden worden afgeleverd. Op bijgaande foto is te zien hoe groot zo’n leverantie is.

De Lionsclub Voorburg houdt overigens Postbus 151, 2270 AD Voorburg open voor DE punten voor een nieuwe actie.

Tags

VoedselbankWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top