Skip to content

Gratis open les djembe & percussie workshop

31 januari 20142 minute read

Wassenaar – Goed nieuws voor alle mensen die het houden van ritmische instrumenten… Wassenaar SJW zaal wordt dinsdag 11 februari van 18.00 uur een gratis djembe & percussie workshop gegeven voor kinderen vanaf 7 jaar 
Misha Kostava is terug in Wassenaar! Op veelvuldig verzoek start hij opnieuw met een aantal cursussen die vanaf heden worden gegeven in het gloednieuwe gebouw van Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Wassenaar aan de Mansveltkade 9. Kostava geeft niet alleen cursussen aan de Wassenaarse jeugd, maar er zijn elke dinsdag avond van 19.30 uur ook cursussen voor volwassenen gepland. Aanmelden is nog beperkt mogelijk…

Kostava heeft na zijn opleiding aan het conservatorium veel ervaring opgedaan in o.a. Afrika en Arabische landen. Sinds enkele jaren geeft hij door heel het land workshops en cursussen, waarbij hij kinderen, jongeren en volwassenen leert trommelen op Afrikaanse trommels. Kinderen kunnen tijdens deze cursuslessen ook kennis maken met een aantal andere percussie-instrumenten.
Als vervolg worden deze open kinder cursussen aangeboden in blokken van telkens 11 lessen, start jeugd cursus dinsdag 18 februari van 18.00 uur gevolgd door een indrukwekkende presentatie…

Een aantal jaren geleden was Misha al actief binnen onze gemeente. Toen verzorgde hij een aantal cursussen in boerderij Ter Weer aan de Deijlerweg. De toenmalige oefenruimte is inmiddels in handen van de Amerikaanse School, waardoor er geen mogelijkheid meer was om de percussielessen in Wassenaar te continueren.

Omdat de vraag naar dergelijke cursussen best groot is heeft Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Wassenaar hem verzocht om opnieuw van start te gaan met zijn swingende cursuslessen, deze keer in de nieuwe jeugdwerklocatie aan de Mansveltkade 9. Naast de cursussen die geprogrammeerd staan voor kinderen in de basisschoolleeftijd staan er ook een aantal cursussen voor volwassenen op het programma. Ook geeft Misha tegenwoordig djembeworkshops op de B.O.O.G.-school Den Deyl in Wassenaar.

Aanmelden voor de ritmische cursussen van Misha Kostava is mogelijk via zijn eigen website www.worldpercussion.nl of telefonisch via 06-10945138. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang met reageren als uw belangstelling is gewekt…

Tags

SJWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top