Skip to content

SJW Streetdance workshop vanaf 12 februari

1 februari 201456 second read

Wassenaar – Kunst, het zit tegenwoordig in gebouwen, schilderijen, beelden, auto’s, dans en noem het maar op. Overal om je heen is wel kunst te bekennen. SJW Wassenaar wil jouw de kans geven om jouw talent te ontwikkelen en op die manier jouw kennis te laten maken met de kunst van ‘streetdance’.

De expressieve dans die is over gewaaid uit Amerika. Ontstaan uit de achterstandswijken van New York, streetdance kent een ongekende populariteit. Films als ‘Step-up’ en shows als ‘ABDC’ hebben de dans tot een heel nieuw niveau getild. Ook in Nederland is kent het een populariteit als nooit tevoren.

Daarom organiseert het SJW een streetdance cursus, waar je alle basics leert. De cursus start op 12 februari, duurt 8 weken lang elke week op woensdag. En is van 20:00 tot 21:00, en de gehele cursus kost maar 10 euro. De streetdance cursus wordt gegeven door Elvira Vogel, die zich al een tijd heeft ingezet voor het jongerenwerk zowel in Voorschoten als Wassenaar.

Dus schrijf je nu in via Michelle@sjw-wassenaar.nl en zorg ervoor dat jij het nieuwe dans talent van Nederland wordt.

Locatie: SJW Wassenaar
Adres: Dr. Mansveltkade 9
www.sjw-wassenaar.nl

Tags

SJWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top