Skip to content

Fraai komediespel te zien bij Liefde Enzo in theater Warenar

2 februari 20142 minute read

Wassenaar – Nienke Römer en Frederik Brom spelen de twee geliefden in het toneelstuk Liefde Enzo dat op zaterdag 8 februari te zien is in Theater Warenar in Wassenaar. Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop via www.warenar.nl maar ook ’s avonds aan de zaal. Het optreden begint om 20.15 uur.

De komedie Liefde Enzo is scherp, aansprekend en actueel, en is geschreven door Nienke Römer. In regie van Kees Prins (o.a. Jiskefet) vertolkt zij samen met haar eigen man Frederik Brom de hoofdrol. Een komedie met topacteurs die ook nog eens in het echt met elkaar getrouwd zijn.

De impulsieve Claartje ontmoet de eeuwige student Lucas in de beddenwinkel waar hij werkt. Ze zijn totaal verschillend en dat vinden ze geweldig. Al snel trouwen ze en krijgen een zoon. Maar het dagelijkse leven haalt de romantiek met een noodvaart in. Want samen op het strand zitten is één ding, maar leven met bijbehorende beslommeringen als vieze luiers, rondslingerende sokken, bemoeizuchtige schoonmoeders, een te amicale boezemvriend en een gebrek aan slaap is een heel ander ding. Hoe fijn is het dan dat ze zo verschillend zijn? Vullen ze elkaar dan nog steeds zo mooi aan, of duwt het ze juist uit elkaar? Is hun relatie na zeven jaar nog bestand tegen de ‘liefde enzo’?

Liefde Enzo is een eigentijdse komedie over een relatie. Zomaar een willekeurige relatie? Ja, eigenlijk wel. Behalve dan dat niet één relatie zomaar willekeurig is als je er eenmaal van dichtbij naar gaat kijken.

Kaartverkoop
U kunt Liefde Enzo met Nienke Römer en Frederik Brom zien op zaterdag 8 februari in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten kost € 19 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl. Ook de rest van het aanbod is te vinden op de website van theater Warenar.

Tags

WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top