Skip to content

Gesjoemel met de peiling voor GR2014 in Wassenaar

2 februari 201439 second read

Wassenaar – Iets meer dan een week geleden zijn wij gestart met een politieke barometer voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Op onze site kan men alvast een voorkeur aangeven voor een politieke partij.

Helaas wordt er door sommige mensen misbruik gemaakt van deze poll. Dit zorgt ervoor dat er bepaalde partijen binnen een kort tijdsbestek veel stemmen krijgen, waardoor de peiling niet meer accuraat is. Het blijft natuurlijk een peiling dus we zullen pas op 19 maart zien of hij in de buurt komt van de werkelijkheid.

Desalniettemin willen wij een zo eerlijk mogelijk beeld kunnen geven. Vandaar dat we besloten hebben om alle stemmen die met een vals IP adres gedaan zijn, te verwijderen, waardoor de percentages een realistischer beeld geven. We zullen dit blijven doen! Alvast bedankt voor uw medewerking!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top