Skip to content

Jonge Redders bij de Wassenaarse Reddingsbrigade

2 februari 201442 second read

Wassenaar – Donderdag 30 januari heeft een grote groep jonge redders weer laten zien wat zij het afgelopen halfjaar allemaal hebben geleerd.

Dat deden zij voor hun ouders op de volle tribune en voor de examinatoren. Zo kunnen ze een drenkeling redden met behulp van een reddingsmiddel maar met een sjaal of een bal is voor deze reddertjes ook geen probleem. Bij de hogere diploma’s gaan de kinderen aan de gang met de reddingsmiddelen welke ook door de lifeguards op het strand worden gebruikt (rescuetube en boards).

De opleiding Jonge Redders is bedoeld om kinderen na hun zwemABC op te leiden in het redden van drenkelingen, na deze opleiding volgt de opleiding tot (assistant) Beach Lifeguard. De opleiding Jonge Redders is een co-productie van de Wassenaarse Reddingsbrigade en de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.

Meer informatie over deze opleiding? Mail naar info@wrb.biz.

Tags

ReddingsbrigadeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top