Ga naar hoofdinhoud

Scouting Willibrord loopt voor het goede doel

2 februari 201438 second read

Wassenaar – Aanstaande week, van maandag 10 t/m zaterdag 15 februari, zullen de leden en leiding van Scouting Willibrord in een deel van Wassenaar langs de deuren gaan voor een bijdrage voor Jantje Beton.

Al meer dan 40 jaar helpen verenigingen en jeugdclubs met deze jaarlijks collecte. Jantje Beton zorgt, samen met gemeenten, kinderen en andere betrokkenen, dat er betere schoolpleinen, gezonde speelbuurten en speelplekken komen en zet zich in voor het spelen “in de natuur om de hoek”.

De opbrengst komt voor de helft ten goede aan projecten van Jantje Beton en de andere helft mogen de jeugdclubs zelf houden. Hiervoor schaffen wij bijv. materialen aan zoals palen en touw om mee te pionieren. Helpt u Jantje Beton en ons ook een handje? Bij voorbaat dank voor uw gift!

Tags

ScoutingWassenaarWillibrord
Gerelateerde artikelen
Back To Top