Skip to content

Café Maaldrift biedt podium aan Jazzschool Den Haag

3 februari 20142 minute read

Wassenaar – Muziek leerlingen van Anja Nielsen en Victor Borkent, docenten bij respectievelijk BplusC (Bibliotheek plus Centrum voor Kunst en Cultuur) en Jazzschool Den Haag, presenteren zich op zondagmiddag 9 februari 2014 bij Café Maaldrift in Wassenaar.

Een jazzcombo bestaande uit Frank Hakhoff op piano, Doug Stringer op gitaar en Victor Borkent op bas,
Marcel Kläring op drums, begeleiden een aantal zangeressen. Zij zullen stukken ten gehore brengen uit het bekende American Songbook. De vocalisten variëren van beginners tot meer gevorderden.

Van BplusC gaat het XL Funky Saxband o.l.v. Anja Nielsen een aantal topnummers uit het verleden ten gehoren brengen. Onder andere nummers van Dusty Springfield, George Benson en Madness zullen langs komen. Ook hier vormen de muzikanten een mix van beginners en meer gevorderden.

Voor alle medewerkenden geldt dat muziek maken in welke vorm dan ook veel plezier met zich mee brengt en dat ze in de gelegenheid zijn zich muzikaal onder leiding van professionals te ontwikkelen.

Ter afsluiting treedt Emilia Vancini met haar groep op. Emilia is net als de huidige vocalisten van Jazzschool Den Haag ooit begonnen in een vocal groep van het voormalige Koorenhuis. Zij is na een aantal jaren haar eigen weg gegaan en heeft zich ontwikkeld tot een professionele zangeres. Een aantal fraaie CD’s staan op haar naam waaronder haar laatste release “What ever Posessed Me”

Familie, vrienden, kennissen en ander publiek is van harte welkom de gezellige ongedwongen sfeer in Café Maaldrift te proeven. Op zondagmiddag 13 april is de volgende muzikale ontmoeting met weer andere groepen van de genoemde muziek instituten. Op het programma staan dan o.a. Mainstream combo’s en een heuse Big Band.

9 februari 2014
15:00 – 18:00 uur.
Entree gratis

Café Maaldrift
Rijksstraatweg 187
2245 AA Wassenaar

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top