Skip to content

Wederom winst voor de damesafdeling WZK

3 februari 20142 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag speelde Dames 1 thuis. Na een zeer goed begin van 2014 met enkel winstpartijen, was de hoop daarop ook zaterdag gevestigd. Het waren Ivon Hensen en Annelotte Henriksen die de ballen achter de keeper wisten te krijgen. Beide dames wisten dat op diverse mooie manieren uit te voeren. Het zijn Annika den Dulk en Silvia Remmerswaal die de ballen van achteruit naar voren weten te krijgen. Dames 1 stevent af op een zeer goede tweede seizoenshelft.

De meisjes
Ook de meisjes van WZK draaien goed. Ook na zaterdag staan zij bovenaan in de competitie. Het geoliede team weet elkaar goed te vinden. Zaterdag wist Julia v/d Graaf binnen 10 seconden te scoren. De speelsters van WZK waren goed op dreef en er volgden nog een paar fantastische doelpunten van onder meer Danique Hoogenboom, Anouska Schrader en Caroline Verboog. Een einduitslag van 13-2 was het resultaat.

Dames 2
Vorige week kon u al lezen dat Dames 2 ook op gang komt. Deze week speelden ze tegen OZV1, waar de vorige keer met 21-1 van verloren werd. Hoe fantastisch was het dan ook dat Michelle Bellekom vrij snel het eerste doelpunt voor WZK weet te maken! De dames lieten de rest van de wedstrijd zeer goed spel zien. Het was ook te danken aan Tamara Hoogenboom dat er niet meer dan 3 doelpunten werden gemaakt. De eerste overwinning voor deze dames komt eraan!

Jongens A1
Jongens A1 wist ook deze week weer te winnen. De mannen liggen goed op koers voor het kampioenschap. De wedstrijd tegen AZL werd miniem gewonnen, maar de drie punten zijn binnen. Het is in de laatste minuut Jason Everard die het winnende doelpunt, 5-4, wist te maken.

Komende zaterdag spelen Heren 1 en 2 weer thuis. Beide wacht een spannende pot. Vanaf 18:55 zullen deze wedstrijden beginnen. Komt dat zien in Het Sterrenbad!

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top