Skip to content

Competitie B.C. Wassenaar ten einde

4 februari 20142 minute read

Wassenaar – De laatste zaterdag van januari hebben alle senioren competitieteams van Badminton Club Wassenaar (gesponsord door Service Apotheek Langstraat) de laatste wedstrijden gespeeld. Voor alle teams een spannende dag.

Team 1 wint met 6-2. Helaas twee punten te weinig om als tweede te eindigen, net naast de promotie naar een hogere klasse. Team 2 verloor nipt met 5-3 en eindigt op een 6e plaats in de competitie. Zij handhaven in hun klasse. Team 3 wint met 6-2, eindigt als 4e en handhaaft ook. Team 4 wint met 5-3 en weet zich ook te handhaven in hun klasse. Team 5 verliest met 3-5 de laatste wedstrijd, maar doordat klasse 8 komend seizoen vervalt, promoveren zij alsnog naar de 7e klasse! Nu de competitie afgelopen is, zitten de badmintonners niet stil. Afgelopen weekend hebben vier leden van BCW deelgenomen aan het Leids Open. Ondanks de support van velen, hebben zij geen finale weten te halen. Komend weekend spelen vierendertig leden van onze club in Sassenheim op het New Age Toernooi. Een gezellig en leuk toernooi, waar wij als club ieder jaar naar uitkijken. Het toernooi is van vrijdag 7 februari tot en met zondag 9 februari. Gespeeld wordt in Sportcomplex De Wasbeek in Sassenheim. Bij deze is iedereen van harte uitgenodigd om zijn of haar club- en dorpsgenoten aan te komen moedigen.

Tags

BadmintonCompetitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top