Ga naar hoofdinhoud

Jaguar Blankespoor opnieuw winnaar!

4 februari 20142 minute read

Wassenaar – Het is mooi als je dealer bent van een automerk als Jaguar. Prachtige wagens, die zichzelf verkopen denkt men dan. Zo makkelijk gaat dat niet: als dealer van een topmerk zal je de klanten ook topservice moeten bieden. Een perfect totaalpakket, dat is wat Jaguarrijders zoeken.

Jaguar Land Rover Nederland, de importeur, houdt daarom ieder jaar een competitie onder alle dealers van Jaguar en Land Rover.
Dealers worden intensief gevolgd op een groot aantal Sales- en After Sales criteria. Dan gaat het onder meer over het aantal verkopen, productkennis, uitstraling van het pand en de showroom. Ook kunnen punten worden gescoord door het volgen van trainingen. Er komen immers geregeld nieuwe modellen uit en als dealer hoor je natuurlijk van alle wijzigingen op de hoogte te zijn.

De verkopers krijgen (uiteraard onaangekondigd) bezoek van mystery shoppers, die zich in opdracht van de importeur voordoen als mogelijke klant. De monteurs krijgen de opdracht een reeks kunstmatig gemaakte storingen in een Jaguar op te lossen. Snelheid en kwaliteit van werken zijn bij het oplossen hiervan de belangrijkste beoordelingscriteria.

Afgelopen week werden de prijzen uitgereikt door Jaguar Nederland. Jaguar Blankespoor is opnieuw ,,Best Dealer Sales”! Voor ,,Best Dealer Overall” kregen ze de 2e prijs.

Al met al een heel mooie prestatie voor dit al 107 jaar oude familiebedrijf. ‘Ik wil dan ook alle medewerkers van Jaguar Blankespoor en natuurlijk onze klanten bedanken voor dit mooie resultaat, aldus directeur Hanneke Raaphorst. Ons doel voor 2014 is deze prestatie vast te houden voor onze klanten en waar mogelijk te verbeteren’.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top