Ga naar hoofdinhoud

Open huis Gezondheidscentrum Wassenaar groot succes

4 februari 201456 second read

Wassenaar – Op zaterdag 1 februari presenteerde Bronovo Gezondheidscentrum Wassenaar haar nieuwe centrum op de vertrouwde locatie aan de Hofcampweg 65. Met een bezoekersaantal van in totaal 700 geïnteresseerden kan het gezondheidscentrum terugkijken op een zeer geslaagd open huis.

Bezoekers konden kennismaken met de veelzijdigheid en gastvrijheid van het nieuwe centrum. Zorgverleners gaven antwoord op gezondheidsvragen, daarnaast was veel belangstelling voor het meten van bloedsuiker en oogdruk, de verschillende testjes bij fysiotherapie en de controle van gebitsprotheses. In de hal verwelkomden Emilio Parrillo & friend bezoekers met hun klarinet- en gitaarspel. Manager Hans Beumer is trots op het nieuwe, ruimere gebouw: “Ook de bezoekers vonden het mooi. We kregen veel positieve reacties op de mooie inrichting van de nieuwbouw en de prettige sfeer in ons nieuwe onderkomen.”

In Bronovo Gezondheidscentrum Wassenaar werken meer dan veertig zorgverleners. Inmiddels hebben acht huisartspraktijken hun intrek in het nieuwe centrum genomen. Verder is het zorgaanbod uitgebreid met een servicebalie van de apotheek, ergotherapie, een radiologieruimte, casemanagers voor het nieuwe geheugenspreekuur en vanaf maart 2014 ook spreekuren van de specialisten van Mondziekten en Kaakchirurgie. Daarnaast zijn per 1 februari de openingstijden van het servicepunt voor bloedafname verruimd.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top