Skip to content

Ouder-kindopkomst bij scouting van Wassenaer van Obdam

4 februari 201448 second read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag 1 februari 2014 was er een ouder-kindopkomst bij scouting van Wassenaer van Obdam (vWvO) alle leden en hun ouders waren uitgenodigd om gezamenlijk opkomst te draaien.

De bevers (meisjes en jongens van 5 tot 7 jaar) zijn hapjes gaan maken voor de algemene ledenvergadering die na de ouder-kindopkomst plaatsvond, de welpen (meisjes en jongens van 7 tot 11 jaar) hadden als thema: scoutingtechnieken, zoals kampvuur maken, pionieren en houthakken. Bij de zeeverkenners (meisjes en jongens van 11 tot 17 jaar) zijn de ouders en leden druk bezig geweest met het hout en schuurwerk van de lelievletten. Na de ouder-kindopkomst vonden de jaarlijkse algemene ledenvergadering en nieuwjaarsborrel plaats, al met al een drukke maar gezellige zaterdag voor onze leden, ouders en andere vrijwilligers. Nieuwsgierig geworden naar scouting? Kijk dan op www.vwvo.nl, er is nog plek voor nieuwe leden, voor informatie of andere vragen kunt u e-mailen naar secretaris@vwvo.nl Op zondag 23 maart vind de jaarlijkse open dag plaats (11:00 uur tot 15:00 uur) aan de paauwlaan 12

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top