Ga naar hoofdinhoud

Word Vrijwilliger week 6 2013

4 februari 20142 minute read

Wassenaar – De vele clubs, verenigingen, belangenorganisaties en stichtingen in onze samenleving kunnen niet zonder vrijwilligers. Help je ook mee als bestuurlid of vrijwilliger om te zorgen voor het voortbestaan van al die organisaties die ons leven mooier, zorgzamer en leuker maken?

* Secretaris EHBO vereniging Wassenaar(vacaturecode B 058): Hoe meer mensen een EHBO diploma hebben, hoe veiliger onze wereld, ook tijdens evenementen in Wassenaar. Zet je in als secretaris bij het plannen van de cursussen, het administreren van de diploma’s en het bijhouden van de ledenadministratie.
* Begeleider natuureducatie jeugd (vacaturecode D 011): Wil jij kinderen van groep 5 en 6 van de basisschool zorg, respect en liefde voor de natuur bijbrengen? Meld je aan voor de 3 daagse natuureducatie in de natuur voor basisscholieren. Training voorzien.
* Begeleider groepsactiviteiten bij woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking in Wassenaar (vacaturecode A 069): Wil je helpen mensen met een verstandelijke handicap zoveel mogelijk deel te laten nemen aan de samenleving? Begeleid een woongroep door met hen zo nu en dan activiteiten te ondernemen zoals boodschappen, uitstapjes, wandelen, knutselen en koken.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top