Skip to content

Getuigenoproep aanrijding Rozenplein

6 februari 20142 minute read

Wassenaar – De verkeerspolitie is op zoek naar getuigen van een aanrijding met letsel, woensdag 5 februari op het Rozenplein.

Op het Rozenplein, het punt waar de N44 overgaat in de A44, raakten omstreeks 15.30 uur twee auto’s met elkaar in botsing: een grijze Peugeot 307 en een blauwe Suzuki Alto. De bestuurster van de Suzuki, een 25-jarige Rijnsburgse, zat door de klap beklemd in haar voertuig en werd door de brandweer uit haar benarde positie bevrijd. Haar tweejarige dochtertje, dat op de achterbank in haar kinderstoeltje zat, kwam met de schrik vrij, maar is wel door ambulancepersoneel nagekeken. Ook de inzittenden van de andere auto raakten niet gewond.

Het verkeer op de N44 en A44 raakte door de aanrijding ernstig gestremd. Door de aanrijding was de verkeerslichtinstallatie dermate beschadigd dat deze onbruikbaar waren. In afwachting van de reparatie van de verkeerslichten, is de kruising door verkeersregelaars bemand om het verkeer zo vlot mogelijk over de kruising te kunnen leiden.

De verkeerspolitie onderzoekt de zaak en heeft al diverse getuigen gesproken. Om een zo volledig mogelijk beeld van de aanrijding te krijgen, is het van belang dat kan worden vastgesteld uit welke richtingen de betrokken voortuigen kwamen. Reed u woensdag omstreeks 15.30 uur op het Rozenplein en kunt u iets vertellen over de rijrichting van de voertuigen voordat zij met elkaar in botsing kwamen, neem dan contact op met de verkeerspolitie van de politie eenheid Den Haag.

Tags

GetuigenPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top