Skip to content

Lunchconcert in Bibliotheek Wassenaar

6 februari 201451 second read

Wassenaar – Bibliotheek Wassenaar organiseert elke 2e zaterdag van de maand een lunchconcert i.s.m. het Koninklijk Conservatorium Den Haag (m.u.v. juli, augustus en september). Deze concerten zijn gratis en vinden plaats in onze filmzaal van 12.30 -13.30 u.

Programma zaterdag 8 februari a.s. Roos Vermeulen – Gitaar

• Leo Brouwer Variations on a theme of Django Rheinhardt b. 1939
• Giulio Regondi Reverie 1822 – 1872
• Heitor Villa Lobos Etudes de concert nr 11 en 12

Roos Vermeulen studeerde Klassiek Gitaar aan het Conservatorium van Amsterdam bij Lydia Kennedy. In 2011 behaalde ze haar bachelor diploma met lovende kritieken van de jury. Op dit moment studeert ze verder voor haar master diploma bij Enno Voorhorst aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ze volgde masterclasses bij o.a. Fabio Zanón, Johan Fostier en Lucas Kuropaczewski. Roos ontving voor haar masterstudie een studiebeurs van de Fundatie van de Vrijvrouwe van Renswoude.

Volg alle lunchconcerten en de andere activiteiten via onze website www.obvw.nl.
Reserveren hoeft niet, u bent van harte welkom. Bibliotheek Wassenaar, Langstraat 40, Wassenaar.

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top