Ga naar hoofdinhoud

Wassenaarse winkel haalt RTL4- televisie binnen

6 februari 201430 second read

Wassenaar – Marco’s modestoffen is geselecteerd voor het RTL-4 programma ‘Wist je dat’? In het programma komen wetenswaardigheden aan de orde die voor een breed publiek interessant zijn. Iedere uitzending heeft een thema. Hierover komen vragen en feiten rond dit thema. Het programma trekt wekelijks 250.000 kijkers.

Tijdens de uitzending op 9 februari rond 16.30 uur wordt een item over Marco’s Modestoffen uitgezonden. De uitzending gaat over het brede assortiment en de vele cursussen, die er worden gegeven. Eigenaresse Corry van der Meij wordt geïnterviewd; diverse bekende Wassenaarse klanten ‘spelen’ klanten en cursisten. De herhaling is zaterdag 15 februari rond 16.30 uur, maar dan op RTL5.

Tags

RTL4Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top