Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving sport- en speldagen ALLEEN op zaterdag 1 maart 2014

7 februari 20143 minute read

Wassenaar – In de laatste week van de zomervakantie op maandag 25, dinsdag 26 en woensdag 27 augustus kan de Wassenaarse jeugd van 6 t/m 15 jaar zich opnieuw uitleven in leuke en spannende activiteiten.

Nu al weer voor de 18e keer kunnen de kinderen van groep 3 t/m groep 8, als ook de kinderen die in de klassen 1 t/m 3 van de middelbare school zitten, zich inschrijven voor deze fantastische drie dagen vol lol, plezier en gezelligheid (voor de middelbare scholieren is er een programma van 2 dagen, waarna zij de derde dag helpen bij de andere groepen).

Dankzij een subsidie van de gemeente Wassenaar (gelukkig ook dit jaar weer) en dankzij de sponsoring door C1000 en Luciano’s ijssalon heeft de Wassenaarse jeugd kans op drie dagen plezier voor slechts 25 Euro (groep 3 en 4), 35 Euro (groep 5 en 6), 40 Euro (groep 7 en 8) en 55 Euro voor de megabonken.

Programma 2014
Vele leuke programmaonderdelen van 2013 zullen ook terugkomen in het nieuwe programma van 2014. De kinderen kunnen dit jaar deelnemen aan waterspelletjes, een sprokkeltocht, sporten en bosspelen; zo kunnen de pinkies (groep 3 en 4 kinderen) en de stuiters (groep 5 en 6 kinderen) zich heerlijk uitleven.

De bonken (groep 7 en 8 kinderen) kunnen (onder voorbehoud) op maandag onder professionele begeleiding met zuurstof en flippers duiken in het zwembad en op woensdag zullen zij wederom met de bus een groots uitje met survivalonderdelen hebben ij de Kwakel. Kortom een superprogramma dat kinderen niet mogen missen!

Voor de megabonken (de middelbare scholieren) zal gedurende 2 dagen (maandag en dinsdag) een knalprogramma te doen zijn!! De megabonken van vorig jaar zijn nog steeds niet uitgepraat over 2013, toen zij een spectaculair programma bij de Kaag hadden met zeilen en waterskien.

Inschrijving 1 maart
De inschrijving vindt uitsluitend plaats op zaterdag 1 maart van 10.00 tot 11.30uur bij scouting van Woesik, van Duivenvoordelaan 560. Alle kinderen die dan worden opgegeven kunnen meedoen; er is geen limiet! Uw kind is ingeschreven indien een volledig ingevuld inschrijfformulier tezamen met het inschrijfgeld is ingeleverd. De kinderen kunnen een voorkeur aangeven om samen met een vriendje of vriendinnetje in een team van ongeveer 12 kinderen te komen. Bij de bonken geldt de inschrijving pas als ook het duikformulier is ingeleverd.

De inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij de Wassenaarse basisscholen, op zaterdag 1 maart bij scouting van Woesik of via de site van de stichting Spelenderwijs. Het inschrijfgeld bedraagt 25 Euro voor kinderen uit de groepen 3 en 4, (op het moment van de inschrijving), 35 Euro (kinderen groep 5 en 6), 40 Euro voor kinderen uit groep 7 en 8 en 55 Euro voor middelbare scholieren uit de klassen 1, 2 of 3.

Voor verdere informatie kunt u ook terecht op de site van de stichting Spelenderwijs, namelijk: www.spelenderwijswassenaar.nl (Hier is het inschrijfformulier dus ook te vinden).

Tevens kunt u bij vragen de secretaris van de stichting bellen, dhr. Jan van Benten, tel. 5178027.

Dus tot ziens bij de inschrijving op zaterdag 1 maart!

Tags

Wassenaar
Back To Top