Ga naar hoofdinhoud

OPROEP – Spaanse Kinderkleding zoekt modellen en styliste voor catwalkshow

7 februari 20142 minute read

Wassenaar – Op 13 april wordt een groot Spanje feest gehouden op landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort. Deze bijzondere dag wordt georganiseerd door het magazine España y más in samenwerking met het Spaans Verkeersbureau. De Wassenaarse winkel Spaanse Kinderkleding zal hier een grote modeshow houden, waarvoor ze nog modellen zoeken.

Tijdens dit evenement kunnen bezoekers wijn en tapas proeven, en zal er naast workshops en presentaties ook veel Spaanse muziek en dans zijn, waaronder optredens van artiesten uit Spanje en Nederland, een sevillanas danswedstrijd, kinderflamencoparade, later op de avond onder het genot van een paellamaaltijd.

Rond het middaguur verzorgt Spaanse Kinderkleding een catwalkshow waarbij de zomercollecties van maar liefst 5 Spaanse merken worden gepresenteerd. Hoewel we al aardig wat aanmeldingen hebben, zoeken we nog enkele kinderen als model, het liefst jongens en meisjes in de leeftijd van 5-8 jaar. Jonger mag ook, dan zal per kind bekeken kunnen worden of het is opgewassen tegen een dag vol publiek en aandacht.

Ook zoeken we nog hulp bij het organiseren, studeer je aan een mode/ fashion opleiding en heb je gevoel voor styling of ervaring met de ‘choreografie’ van een catwalkshow? Neem dan contact met ons op.

Of kom langs bij onze grote kinderkleding sale in Puur Pippa, op 14 februari van 14-17 uur en meld je live aan! Puur Pippa bevindt zich tegenover de Albert Heijn, Stadhoudersplein 1.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top