Ga naar hoofdinhoud

DLW, meer doen met minder geld

8 februari 20143 minute read

Wassenaar – Op 3 februari 2014 heeft DLW de kandidatenlijst voor de verkiezingen voor de gemeenteraad 2014 ingeleverd. Op de lijst staan 13 kandidaten. Vandaag werd door loting aan DLW officieel lijst nummer 8 toegekend. Lijsttrekker is Ben Paulides.

DLW heeft een uitgebreide kandidatenlijst met veel ervaring, kennis en kunde.
Op onze verrassende kandidatenlijst staan zeer betrokken mannen en vrouwen, jong en oud, van ondernemer tot econoom, van student tot ingenieur, van zorgverlener tot arts-specialist, van oud- politieman tot accountant. De laatste kandidaten op de lijst zijn lijstduwers.

In de komende dagen zullen wij meer informatie geven.

De kandidaten zijn;
1. Ben Paulides
2. Eric Rutten
3. Drs Teije Bakker
4. Mo Kherad
5. Drs. Ing. Robert Kortekaas
6. Marilena Soria Quiles
7. Patrick Oliehoek
8. Henk Frӧhlich
9. Anly de Jong
10. Stan Snelleman
11. Piet Jansen
12. Dr. Bert van Weelde
13. Michel Porro

DLW is er voor u en luistert iedere dag naar u omdat onze mensen midden in de samenleving staan. Wat wij zeggen………. dat doen wij ook.

De Democratische Liberalen geven duidelijk aan waar wij voor staan en wat er moet worden aangepakt. In Wassenaar was de politiek er voor zichzelf en niet voor de burger. Dat moest anders en daarom heeft DLW zich (na de val van het vorige college van VVD/CDA en D66) in het voorjaar van 2013 aangesloten bij het 5 partijenakkoord, zeg maar het coalitieakkoord. De reden daarvan was dat DLW niet passief aan de zijlijn wilde blijven staan. Door de deelname nam DLW verantwoordelijkheid voor het beleid. Onze toetreding maakte dat de oude coalitiepartijen niet met hun oude programma konden doorgaan. Wij zorgden voor de veranderingen.

DLW is stabiel en recht door zee én heeft een verfrissend verkiezingsprogramma.
DLW is oorspronkelijk en heeft goede en verfrissende ideeën. Wij zien de in de raad veelal omstreden uitspraken van DLW uit de afgelopen raadsperiode terugkomen in de programma’s van andere partijen. DLW is eerlijk en recht door zee. Het is een partij van echte Wassenaarders, voor Wassenaarders en door Wassenaarders. Een partij die niet alleen rond de verkiezingen naar u luistert. DLW luistert iedere dag naar u omdat onze mensen midden in de samenleving staan.

Daarom pikken wij ook misstanden en informatie als geen ander op. Wij bestrijden ook onrecht, oneerlijke en ongelijke behandeling. En wat wij zeggen… ……. dat doen wij ook.

DLW maakt(e) het verschil in de afgelopen periode.
Wij maakten dat er een zakencollege kwam en dat de bezem door de Paauw ging. Wij eisten dat de financiële problemen op tafel moesten komen (wij noemden het “alle lijken moeten nu uit de kast komen”. En dat gebeurde. Niet iets om blij van te worden want het ene debacle na het andere kwam boven water. Het incapabele bestuur heeft alleen al de afgelopen raadsperiode tientallen miljoenen gekost. Weggegooid en over de balk gesmeten geld. Onnodige kosten die u nu moet betalen. Aan fouten tenminste 15 miljoen, aan over de balk gegooid geld een kleine 10 miljoen.

Wassenaar een dorp waar DLW goed voor zorgt.
DLW staat voor een bestuur wat modern en toegankelijk is. Slagvaardig, efficiënt, open, eerlijk en transparant. Een bestuur met oog en een open oor voor de inwoners van ons mooie dorp. Een dorp waar wij eerlijk en zo goed mogelijk voor zorgen. Bestuurders zorgen niet langer voor zichzelf en hun vrienden!. Bestuurders zijn er voor U. Zij dienen alle moderne mogelijkheden te gebruiken om beter met u in contact te staan en te blijven en u te betrekken bij het beleid.

Tags

DLWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top