Skip to content

Poldercross 2014 in Wassenaar bij stichting Spelenderwijs

8 februari 20142 minute read

Wassenaar – De stichting Spelenderwijs Wassenaar, bekend van de Wassenaarse sport- en speldagen, organiseert op vrijdagavond 4 juli de tweede Wassenaarse poldercross. Een superevenement waar iedereen gewoon bij moet zijn en aan mee moet doen!! Wie wordt de winnaar van deze grootse happening in de Wassenaarse polder bij boerderij den Hollander??

Start op 4 juli
Ook dit jaar zal een mooi en spectaculair parcours gemaakt worden. Na het grote succes van de eerste keer zal dit zeker ook nu gebeuren. Natuurlijk is al een aantal natte sloten met veel bagger uitgezocht om er een groot feest van te maken. En de vraag zal zijn wie de snelste Wassenaarder wordt die over de finish gaat.

Locatie boerderij den Hollander
Na de goede contacten van vorig jaar met Arnold den Hollander was een mooie en goede locatie weer snel gevonden. Ook bij de sport- en speldagen blijken er vele mogelijkheden bij zijn boerderij te zijn; de stuiters (kinderen van groep 5 en 6) genieten dan een volle dag in de polder en de sloten. Op vrijdag 4 juli zal het startschot plaatsvinden. Er zal weer een kinderloop zijn, waarna de oudere jeugd en de recreanten zullen starten aan hun cross. De kinderloop start om 18.15 uur en de recreanten starten om 19.00 uur. In de derde en laatste ronde starten de wedstrijdlopers die 2 rondes zullen lopen van in totaal 3 kilometers; zij starten om 19.45 uur. Uiteraard wordt op de locatie gezorgd voor kleedruimtes, mogelijkheid tot parkeren, en er is de mogelijkheid tot het kopen van een hapje en drankje.

Inschrijving 1 maart bij scouting van Woesik
De stichting Spelenderwijs hanteert een “vol is vol” principe. Dus wees er snel bij en schrijf snel in. Het aantal beschikbare plaatsen is op 300 gesteld, 100 plaatsen meer dan vorig jaar. Op zaterdag 1 maart is de voorinschrijving bij de locatie Scouting van Woesik aan de van Duivenvoordelaan 560; de inschrijving is van 10.00 tot 11.30 uur. Voor de kosten van de voorinschrijving hoeft niemand weg te blijven: slechts 5 Euro!!!

Informatie
Wilt u verdere informatie over deze poldercross? Kijk dan op de site van de stichting Spelenderwijs, naar de link van de poldercross. U kunt ook bellen met John Schrader, bestuurslid Spelenderwijs, tel.070-5176236; ook bij verdere vragen kunt u met hem bellen. Natuurlijk is ook inschrijven met een groep mogelijk!

Wees er snel bij, want VOL IS VOL!!!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top