Skip to content

Kamermuziektrio Suleika in de Katwijkse Soefitempel

9 februari 20142 minute read

Wassenaar – Het Nut Wassenaar heeft gereserveerde plaatsen voor haar leden en eventueel hun introducés voor het kamermuziekconcert op zaterdag 29 maart om 20.15 uur a.s. In deze bijzondere ambiance in de Katwijkse Zuidduinen kunt u gaan genieten van de muziek van het trio Suleika, dat in 2001 werd opgericht.

Het bestaat uit pianist Maurice Lammerts van Bueren, violiste Emmy Storms en cellist Pepijn Meeuws. Als een van de vooraanstaande pianotrio’s in Nederland won Suleika onder meer de Vriendenkrans van het Concertgebouw alwaar zij ook hun eerste cd opname maakte. Het repertoire van trio Suleika verenigt klassieke werken met minder gangbare, waaronder een groeiend aantal composities in opdracht. In de Soefitempel spelen zij monumentale meesterwerken uit de pianoliteratuur: van Ludwig van Beethoven het Pianotrio nr. 7 ‘Erzhertog’ in Bes, opus 97 en van Felix Mendelssohn het Pianotrio nr. 1 in d. opus 49. Echte klassiekers dus.

Voor slechts € 15,50 p.p. kunt u erbij zijn. Voor introducés betaalt u € 17,50, een prachtige kans om iemand kennis te laten maken met een van de bijzondere concerten die het Nut Wassenaar voor zijn leden heeft geselecteerd. Hoewel de Soefitempel makkelijk is te bereiken per auto en parkeren ter plaatse geen probleem is kan het toch zijn dat u behoefte heeft aan vervoer. Het Nut kan dat ook voor u verzorgen voor slechts € 15,50 p.p. vanaf uw voordeur in Wassenaar tot zo dicht mogelijk bij de Soefitempel, v..v.

Boeken kan door het invullen van het boekingsformulier en machtiging tot incasso op de website www.nutwassenaar.nl, maar ook nog steeds via het papieren inschrijfformulier uit het Nut programmaboekje dat bij de Wassenaarse bibliotheek ter inzage ligt en dat alle leden ook thuisgestuurd hebben gekregen. Lid worden kan op dezelfde manier. Het Nut Wassenaar hoopt dat veel Wassenaarders van deze kans om een enthousiast en jeugdig kamermuziektrio te kunnen beluisteren, zullen aangrijpen. Boeken kan tot uiterlijk 27 februari, reageer zo snel mogelijk!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top