Skip to content

Heren 2 en meisjes WZK doen goede zaken

10 februari 20142 minute read

Wassenaar – Onder begeleiding van coach Frans Groeneveld moesten de Wassenaarse speelsters van WZK uit spelen tegen het meisjesteam van De Plas uit Nieuwkoop. Het was een pittige wedstrijd. Gelukkig konden de Wassenaarse meisjes hun kalmte bewaren en werd er weer prima gespeeld.

Ook nu weer werd de score al geopend in de eerste minuut van de wedstrijd met een prachtig doelpunt van Anouska Schrader. Er werd ook goed verdedigd door Iris Roeleven en Daphne van der Linden. De einduitslag in Nieuwkoop was 3-14 dus weer een prachtige zege voor het Wassenaarse meisjes waterpoloteam.

Heren 2
Heren 2 heeft afgelopen zaterdag een belangrijke overwinning binnengesleept. De wedstrijd tegen Zpc Rotterdam stond op het programma. Heren 2 moest winnen om de aansluiting in de competitie te houden. Het vele trainen en bespreken van de tactiek heeft zijn vruchten afgeworpen. Door goed samenspel in de aanval en goed verdedigingswerk werd de eindstand 12-3. Coach Joost was dolblij en de teamsfeer was beter dan ooit. Doelpunten waren er onder meer van Menno, Mark, Maurice, Joost, Boy en Thom. Ook de rest van het team heeft zijn steentje bij gedragen aan de overwinning. Aankomende zaterdag staat nog een belangrijke wedstrijd op het programma en vereist deze week alle aandacht.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top