Skip to content

Scoutingweekend bij van Woesik

10 februari 20142 minute read

Wassenaar – Zaterdagochtend om 10 uur verzamelden de Junioren en de Zeeverkenners van Scouting van Woesik bij het Woeshoes om vanaf daar de bus te nemen naar Naturalis in Leiden. Alle leiding was verkleed als bejaarden incl. rolstoel en de kinderen kregen de opdracht om alle opa’s en oma’s veilig te begeleiden naar Naturalis.

Hier hebben zij zich de hele dag vermaakt in o.a. het natuurtheater, bij de Japanse Reuzenkrab die scharen heeft met een spanwijdte van 3 meter en bij de reuzenpijlinktvis van 18 kilo met tentakels van 1 meter lang.

Omstreeks 4 uur in de middag kwamen ze weer terug bij het Woeshoes. Na een heerlijk uurtje disco konden ze met zijn allen aanschuiven aan een heerlijke maaltijd. ‘s Avonds rond 9 uur hebben ze een leuke speurtocht gehouden in het donker en bij terugkomst brandde het kampvuur al zodat ze met zijn allen heerlijk knakworstjes en marshmallows konden maken boven het vuur. Samen met de heerlijke warme chocolademelk was dit een mooie afsluiting van de dag en kon iedereen voldaan zijn slaapplek opzoeken. De volgende dag hebben ze na het knikken en knakken (ochtendgymnastiek) en een heerlijk ontbijt met zijn allen opgeruimd en het leuke kampweekend afgesloten. Hierna ging iedereen voldaan naar huis.

Iedere zaterdag heeft Scouting van Woesik leuke opkomsten voor kinderen van 5 t/m 16 jaar. In en om het scoutinggebouw worden vele leuke activiteiten georganiseerd voor de deelnemers. Regelmatig zijn er ook programma’s buiten de deur. In de natuur, op het water, bij de boerderij en op vele andere locaties. Bij Scouting van Woesik mag ieder kind zichzelf zijn! Zoekt uw kind zo’n omgeving, laat uw kind lid worden of kom eerst eens vrijblijvend kijken of meedoen met het programma op zaterdag.

Voor informatie kunt u kijken op onze site www.vanwoesik.com en u kunt contact opnemen met Sabine Bosch via vanwoesikgroep@gmail.com.

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top