Skip to content

Joly Cantare in de Sint Jozefkerk.

11 februari 201442 second read

Wassenaar – Joly Cantare is opgericht in 1986. Geregeld treedt dit Vrouwenkoor op in Verzorgingshuizen en Verpleeghuizen. Tijdens de eucharistieviering op zondag 16 februari a.s. wordt de Missa in Honorem (mis ter ere van) Sancti Hugonis (de H.Hugonis) van de componist Cor van der Peet, S.C.J., ten gehore gebracht door het koor JOLY CANTARE, onder leiding van José La Haye.

De Heilige Hugonis was een Kartuizer monnik en leefde in de 12e eeuw in het klooster “La Grande Chartreuse”, ten noorden van Grenoble, Frankrijk. De componist (1900-1987) heeft in Parijs kerkmuziek gestudeerd, en daarna bij Hendrik Andriessen. Joly Cantare heeft eenendertig enthousiaste koorleden. Zij zingen tijdens de viering onder andere ook het Ave Verum van Edward Elgar.

Kom luisteren, Joly Cantare is het meer dan waard! Zondag 16 februari om 09.30 uur in de Sint Jozefkerk.

Emmy van der Wilk.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top