Skip to content

Tussenstand politieke barometer GR2014

11 februari 201451 second read

Wassenaar – Een aantal weken geleden zijn we op de site gestart met een politieke barometer. Dit om een indicatie te krijgen wat we kunnen verwachten met de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014.

We zijn nu bijna halverwege dus is het tijd om even de scores op te maken. Op dit moment is de score als volgt:

HvW: 21,9%
PvW: 19,4%
VVD: 14,1%
CDA: 13,7%
WWW: 11,5%
D66: 5,7%
Blanco: 5%
PvdA: 4%
GL: 3,4%
DLW: 1,2%

Zoals u in dit artikel heeft kunnen lezen werd er door mensen gesjoemeld met stemmen. We starten vandaag weer met een schone poll, men moet zich nu eerst registreren voor de stem kan worden uitgebracht. Dit doen we om het de ‘fraudeurs’ wat moeilijker te maken.

Wat u nu moet doen is onder de poll op login klikken. Vervolgens maakt u op op deze pagina een account aan, u ontvangt een email om uw account te activeren. Vervolgens kunt u inloggen op de site en uw stem uitbrengen. Wij zullen vertrouwd omgaan met uw e-mailadres ook zal uw account na de verkiezingen weer worden verwijderd.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top