Skip to content

Wassenaar op eigen benen met Passie voor Wassenaar!

11 februari 20142 minute read

Wassenaar – Wassenaar kan zelfstandig blijven indien het snel “beter” wordt. Gezien het gedoe van de afgelopen 2 jaar mogen we van geluk spreken dat wij niet als ‘slechtste- en ziekste jongetje van de klas’ tot fusie zijn gedwongen! Wassenaar heeft geen griepje maar lijdt aan een post traumatisch ‘politiek’ stress syndroom.

Dat kan natuurlijk ook niet anders. Door het opgelopen trauma van die mevrouw door die mijnheer en de afkoop daarvan door het college, zijn nu óók de bewoners van het dorp getraumatiseerd. Dus nu kunnen de bewoners van het dorp weer naar B&W en geld claimen voor het door hen opgelopen trauma. Zo zal het natuurlijk niet gaan. Ondertussen zijn de bewoners van het dorp er goed ziek van!

En hoe los je dat op? Inderdaad door daar een dokter bij te roepen. En dat is precies wat er is gebeurd. In november 2013 hebben wij onze sociaal maatschappelijke verantwoordelijkheid genomen en de lokale politieke partij Passie voor Wassenaar opgericht. Waarom? Omdat Wassenaar in heel Nederland wordt uitgelachen.

Het is gelukt om 12 Wassenaarse ‘specialisten’ uit de private- en publieke sector, onder aanvoering van doctor Bert Ooms, bij elkaar te brengen. Doctor Ooms konden wij overhalen nadat wij vernamen dat hij in zijn eigen vertrouwde ‘politieke huis’ geen praktijk meer mocht uitoefenen. Een nieuwe partij met 11 specialisten en een gerespecteerde ‘spindoctor’, gepokt en gemazzeld in de politiek. Daarom staat doctor Bert vanaf 11 februari in doktersjas op verkiezingsposter van Passie voor Wassenaar!

Op 19 maart zal de Wassenaarse bevolking stemmen. Het kaf zal van het koren worden gescheiden. Wassenaar maakt zich op voor een nieuwe toekomst. Niet met het gezicht naar het verleden, maar met een frisse- en energieke blik op de toekomst! Dat maakt het verschil!

Jan van der Does de Willebois
Passie voor Wassenaar

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top