Skip to content

Avond(t)urentocht in de avondschemer in de Duivenvoordse- Veenzijdse Polder

12 februari 201449 second read

Wassenaar – Staatsbosbeheer organiseert op 22 februari weer een avond(t)urentocht in de avondschemering. Met de boswachter starten we de tocht bij zonsondergang. Dieren laten zich meestal goed zien in de schemer. Zodra het donker is begint het echte avontuur. Met GPS zoek je je eigen weg tussen greppels en over hekken. Zet je zintuigen op scherp, want er gebeuren onverwachte dingen. Om bij te komen van al het avontuur is er naderhand een heerlijke kop warme chocolademelk. Deze tocht is voor echte avonturiers!

Belangstellenden kunnen zich opgeven voor deze excursie door een e-mail te sturen naar: ivnleiden@hotmail.com. Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 15 deelnemers mee. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen meedoen. Laarzen zijn een absolute vereiste. Trek warme kleding aan.

Samengevat:
Datum: Zaterdag 22 februari, tijd: 18.00 tot 20.00 uur
Startpunt: ingang Achterbos aan het Oude Veenpad in Leidschendam (bereikbaar via Tuinenlaan in Leidschendam).
Voorbereiding: laarzen, weerbestendige kleding
Kosten: volwassenen 7,50 euro, kinderen (vanaf 6 jaar) 5,00. Graag gepast betalen.
Aanmelden: via ivnleiden@hotmail.com er kunnen maximaal 15 deelnemers mee.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top