Skip to content

Bouwoverleg nieuw hospice gestart

12 februari 201459 second read

Wassenaar – Aannemers uit Wassenaar en Voorschoten zullen de verbouwing van het in Mei nieuw te openen hospice op zich nemen. Op 5 februari jl vond de eerste ontmoeting van alle partijen plaats in het lege gebouw aan de Kerkstraat 79, dat door Hospice Wassenaar gehuurd wordt van de Stichting SWZ. De tuinmeubelen bewezen hun diensten nu binnenshuis.

Onder leiding van architect Laurens Vis en onder toeziend oog van Bert Lettinga, penningmeester en ‘bouwheer’ van het hospice, is het eerste bouwoverleg gehouden. Naast een wederzijdse kennismaking was de scherpe planning het belangrijkste onderwerp van gesprek. Het moet allemaal gaan kloppen om de verbouwing/aanpassing inclusief het schilderwerk in 3 maanden te realiseren.

Een flinke uitdaging voor het verzamelde team; van links naar rechts:
– B. Lettinga, Hospice Wassenaar
– R. Remmerswaal, Remmerswaal-Looijestijn Wassenaar
– L. Vis, architect
– A. Derks, Dijksterhuis BV Wassenaar
– M. l’Ami, l’Ami Wassenaar
– W Zitman, Zitman-schilders Voorschoten.

Tegelijkertijd zijn een aantal werkgroepen bestaande uit coördinatoren en vrijwilligers van het hospice actief betreffende zaken als; de keuken, vloerbedekking, tuin en verhuizing/opening om alles op tijd klaar te krijgen. De eerste bestelling; die van de gordijnen en meubels is inmiddels een feit omdat hier rekening gehouden moet worden met levertijden.

Tags

BouwHospiceWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top