Skip to content

Workshop “Creatieve Ontdekkingreis” in Bibliotheek

12 februari 201442 second read

Maandag 10 maart organiseert Bibliotheek Wassenaar de workshop “creatieve ontdekkingsreis”. Door vrij en bewust te tekenen en te schilderen worden je intuïtieve vermogens aangesproken en maak je deze wereld zichtbaar. Je verbindt de binnen- met de buitenwereld en daar hoef je echt geen kunstenaar voor te zijn. Het resultaat is verfrissend en verrassend en biedt boeiende aanknopingspunten voor open en reflecterende gesprekken. Zo wordt het nuttige met het aangename verbonden.

Durf jezelf toe te staan te experimenteren. Alles wat je tekent of schildert zegt iets over jezelf. Tekenen en schilderen vanuit je gevoel brengt je dichtbij jezelf. Er ontstaat een bondgenootschap tussen tekenaar en materialen. Ontdek de wereld waar je intuïtie zich bevindt. De workshop wordt gegeven door Marina Madera, die desgewenst ook uitleg kan geven in een andere taal.

Locatie: Bibliotheek Wassenaar
Tijd: 19.00 – 22.00 u
Reserveren gewenst: lezingen.wassenaar@obvw.nl

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top