Skip to content

Open Huys & informatiedag bij Omen Uitvaartzorg

13 februari 20143 minute read

Wassenaar – Zaterdag 1 maart 2014 organiseert Omen Uitvaartzorg een ‘OPEN HUYS’. Van 11.00 tot 17.00 uur is het ‘Huys van Herinnering’ en de nieuwe ceremonieruimte ‘de Omarming’ aan de Oostdorperweg 151 in Wassenaar geopend zodat u zich vrijblijvend kan laten rondleiden, informeren, inspireren en ontdekken welke uitvaartsfeer en mogelijkheden bij u past.

Vanwege het grote maatschappelijke belang heeft Omen Uitvaartzorg sinds de start in januari 2011 flink geïnvesteerd in het ‘Huys van Herinnering’ en heeft hiermee een totaalconcept aan uitvaart mogelijkheden rondom het ‘einde van een leven’ gerealiseerd voor Wassenaar én omstreken.

Omen Uitvaartzorg heeft het ‘Huys van Herinnering’ (hét uitvaartcentrum aan de Oostdorperweg 151 in Wassenaar) uitgebreid met een nieuwe sfeervolle kamer genaamd ‘de Omarming’. Weer een unieke, maar nu grote ceremonieruimte met 100 zitplaatsen om in alle rust vorm te kunnen geven aan een persoonlijk laatste afscheid van een dierbare. Het verzorgen van diensten, ceremonies en bijeenkomsten voorafgaande aan een crematie of begrafenis, cateringmogelijkheden tijdens condoleances of (informele) bijeenkomsten en alles wat daarbij verder komt kijken zijn nu nieuwe mogelijkheden.

Uitwijken naar een ceremonieruimte van een crematorium buiten Wassenaar hoeft echt niet meer. De mogelijkheden zijn groot in het ‘Huys’ zoals opbaringen, afscheidsdiensten en condoleances voor grote gezelschappen, maar ook voor een intiem gezelschap kunnen in eigen beheer gemakkelijker georganiseerd worden, zelfs voor bijvoorbeeld een ceremonie of herdenking ‘s-avonds of in het weekend. Ceremonieruimte ‘de Omarming’ ademt de sfeer uit van menselijke maat met een werkelijk warm gevoel van ‘een troostbare arm om je heen’.

Naast de realisatie van het ‘Huys van Herinnering’ met alle aanwezige kamers, vormt het menselijke aspect onze drijfveer. Wij, Edward Kardol en Richard Jongejan, staan als échte Wassenaarse uitvaartverzorgers sinds 1990 inmiddels bekend om de persoonlijke dienstverlening rondom een overlijden. Het laatste afscheid wordt door ons georganiseerd met uiterste zorg, betrokkenheid en menselijk gevoel. Zeven dagen per week 24 uur per dag ‘full-service’ en écht rechtstreeks bereikbaar. Samen met alle aanwezige en moderne faciliteiten in het ‘Huys’ hebben wij binnen Wassenaar nu werkelijk alles onder één dak.

Wij verzorgen de uitvaart ook als u geen verzekering heeft of als u bij een ander uitvaartbedrijf verzekerd bent. Iedereen is welkom op onze locatie en voor ieder budget zijn er mogelijkheden. Graag laten wij u kennismaken met onze dienstverlening. Vrijblijvend informeren wij u over de mogelijkheden op maat en uw persoonlijke uitvaartwensen. Het ‘Huys van Herinnering’ is hét adres voor alles wat te maken heeft met een uitvaart, registratie van uitvaartwensen, deposito’s, uitvaartverzekeringen en herinneringsproducten zoals sieraden, urnen of gedenktekens.

Programma tijdens het ‘Open Huys’ in ‘de Omarming’:
11.30 – 12.00 uur Erfzaken, je kunt het niet nalaten – Joke van Zoest (Erfzaken)
12.30 – 13.00 uur Optreden Wieteke van Dort
14.00 – 14.30 uur Levenstestament – Jeannine van der Does de Willebois-Geurts (Willebois Notariaat)
15.30 – 16.00 uur Klassiek zangoptreden door Sorores Cantantes – Margret en Lucia Schouten

Tijdens het ‘Open Huys’ zijn aanwezig onze partners:
Willebois Notariaat / Erfzaken / C.V.S. Woningontruiming / Attent overledenenzorg
Nuvema uitvaartverzekeringen & deposito’s / AMCO Rouwdrukwerk & Neemafscheid.nl
Forma Memoria ‘Schone Herinnering’

Bij Omen Uitvaartzorg kunt u zich na zaterdag 1 maart 2014 voor € 25,- laten inschrijven. Speciale actie tijdens het ‘Open Huys’: GRATIS inschrijving. U ontvangt een bewijs van inschrijving met een waardecertificaat t.w.v. € 250,-.

Wenst u op een later moment een vrijblijvend en persoonlijk gesprek of wilt u onze locatie komen bezichtigen, neemt u dan gerust contact met ons op. Het ‘Huys van Herinnering’ is van maandag t/m vrijdag (het liefst volgens afspraak) open van 9.00 tot 16.00 uur, ook voor gewoon een luisterend oor met ‘een kopje koffie of thee’.

Met zorg vanuit het hart, Edward Kardol en Richard Jongejan
www.omen-uitvaartzorg.nl Telefoon: 070-5146100

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top