Skip to content

VVD brengt fractie bezoek aan Blauw-Zwart

13 februari 201444 second read

Wassenaar – Op 4 februari werden de fractie leden van de VVD van harte welkom geheten door het bestuur van Blauw Zwart. Met veel enthousiasme werd het wel en wee van de club door de voorzitter verteld. Een club met 900 leden waarvan veel kinderen.

Ook is er, voor de kinderen die gebruik maken van de nabij gelegen naschoolse opvang, de mogelijkheid om bij Blauw-Zwart te sporten. Een vereniging waar veel vrijwilligers zich inzetten om de club te laten draaien. Veel is er de afgelopen tijd bereikt om aan de eisen van de huidige tijd te voldoen. Maar er zijn ook nog wel wensen; de velden zijn niet altijd goed bespeelbaar vanwege het hoge grondwater. En de situatie op het parkeerterrein en de verkeersdrukte vraagt aandacht. Dit gaat men doen in samenspraak met de overige sportclubs en de buurtvereniging. De VVD dankt Blauw-Zwart voor het inkijkje in de vereniging.

Tags

BlauwZwartVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top